måndag 16 april 2012

Pressbilder

Författaren
Daniel Lehto är 35 år, uppvuxen i Gällivare kommun men numera bosatt i Umeå.

Han arbetar som undersköterska på ett äldreboende, skriver krönikor och recenserar fantasy och science fiction för Biblioteket i fokus.

Bara helt vanliga förbannade jävla människor är hans riktiga skönlitterära debut utgiven på eget förlag genom Print on Demand.



Bara helt vanliga förbannade jävla människor

”Ja, ja. Jag vet. Det finns inga monster. Bara helt vanliga förbannade jävla människor. Såna som du och jag.”

Maria jobbar på en leksaksbutik i Gällivare. En dag kommer en märklig man som kallar sig Luke Skywalker in i affären. Men varför får han henne att känna sig så illa till mods? Varför påminner han henne så mycket om hennes storebror? I mötet med mannen börjar en fruktansvärd familjehemlighet att nystas upp. För vad var det egentligen som hände den där gången för så länge sedan?

ISBN: 978-91-7437-497-1

Ca-pris: 99:-

Sidantal: 91

2 kommentarer:

  1. Hej Daniel! Ser att det är ganska länge sedan du skrev här, men testar att kommentera ändå. Såg att du utbildat dig till undersköterska genom Lernia.. Funderar på att göra det samma, jobbar också inom vården. Hur tyckte du utbildningen var? Var det heltid, på plats, eller lite distans också? Tacksam för svar :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag läste genom Lernia, på heltid under 3 terminer (även sommaren). Det var en trevlig utbildning och jag trivs väldigt bra som undersköterska!

      Radera